slk-logo

Velkommen til koret vårt

Startsiden
Kontakt oss Medlemmer

Norges kirkesangforbund

Søndre Land kommune

En smakebit fra koret

Syngende Søndre Land

Fra grunnlovsjubileet i Fluberg kirke 2014

Koret 2014 i Fluberg krk.

Først litt historikk om koret

I år 2000 ble Gerd Myklebust Wang utfordret til å starte et kirkekor i Søndre Land. Vi startet opp med rundt 25 sangere og framførte Hovlands "Allehelgensmesse" for kor, solist, orgel og blåsere drøye to måneder senere.

Koret har hatt en rekke konserter og bl.a. samarbeidet med Sondre Bratland, Annbjørg Lien, Ketil Bjørnstad, Liv Frengstad, Jon Skeie og Eivind Skeie, Vidar Fredheim, Henning Sommerro, Gøran Fristorp, Øystein Wang og Ellen Andrea Wang m fl. Koret har samarbeidet med blåsere fra Hov Musikkorps, Odd Edvard Mickelsson, Hoff kirkekor og deres solister Oddvar Hansen og Margrethe Vang og Snertingdal Biri kantori. Dessuten har vi vært med på større samarbeidsprosjekter med kor og korps i Søndre- og Nordre Land.


Noen aktiviteter

Koret har vært en av flere aktører på ulike konserter i Søndre Land. Vi kan nevne:

Ved flere anledninger har vi leid inn musikere både lokalt og fra andre regioner i forbindelse med verk vi har framført. ( Bl.a "Mariamusikk"). Koret deltar fast på julekonserter/ Vi synger julen inn- konserter i kirkene våre. Dessuten har koret deltatt på mange jubileumsfeiringer i kirkene og spesielle markeringer.

Koret har vokst gjennom disse årene og har i dag litt over 35 aktive sangere.

Øvelser

Vi øver fast i Hov kirke, annenhver onsdag

Copyright © Søndre Land kirkekor 1999-2022